Instagram Google Plus Pinterest

Shoppingbag

Kortingscode voorwaarden

Deze voorwaarden gelden voor het gebruik van kortingscodes en/of couponcodes die u worden aangeboden door HotKiss. Door gebruik te maken van de kortingscodes en/of  couponcodes gaat u akkoord met deze voorwaarden.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op kortingscodes en/of couponcodes die worden aangeboden door HotKiss.
   
 2. De aard, duur en vervaldatum van een aanbieding en overige specifieke gebruiksvoorwaarden vindt u in de uiting waarin de kortingscode en/of couponcode is opgenomen. Iedere kortingscode en/of couponcode is gedurende een bepaalde periode geldig, na deze periode kan de kortingscode en/of couponcode niet meer worden gebruikt.
   
 3. U kunt kortingscodes en/of couponcodes niet gebruiken voor openstaande bestellingen.
   
 4. Als een kortingscode en/of couponcode gebruikt wordt voor artikelen waarvan de (totale) prijs onder de waarde van de kortingscode en/of couponcode ligt, vervalt de overige waarde van de kortingscode en/of couponcode.
   
 5. U kunt kortingscodes en/of couponcodes niet ruilen voor geld. U kunt met een kortingscode en/of couponcode geen korting krijgen op andere producten dan de producten waarvoor de betreffende kortingscode en/of couponcode-actie geldt en die nader zijn omschreven in de uitingen waarin de kortingscode / couponcode is opgenomen.
   
 6. Kortingscodes en/of couponcodes worden eenmalig verstrekt. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats.
   
 7. Het is niet toegestaan kortingscodes en/of couponcodes te wijzigen of te vervalsen met inbegrip van hacking, verspreiding van virussen, spamming of doorsturen (forwarden). Iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van kortingscodes en/of couponcodes wordt ontzegd.
   
 8. U kunt kortingscodes en/of couponcodes niet gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
   
 9. Per bestelling kunt u maximaal 1 kortingscode en/of couponcode inwisselen.
   
 10. In geval van (gedeeltelijke) retournering wordt alleen het betreffende goederenbedrag gecrediteerd, onder eventuele inhouding van kosten voor ongefrankeerde zendingen of aankoop-actiekortingen.
   

Het inwisselen van uw kortingscode / couponcode is heel eenvoudig:

 1. Leg een of meer artikelen in uw winkelwagentje.
 2. Ga naar "Bestellen".
 3. Na het inloggen en controleren van uw gegevens kunt u bij het betalen de kortingscode en/of couponcode invoeren. Voer de code exact in (cijfers, letters, streepjes).
 4. Klik daarna op het icoontje met de schaar en uw korting zal gelijk verrekend worden.

Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik van kortingscode / couponcodes of problemen bij het invoeren, neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice.