Instagram Google Plus Pinterest

Shoppingbag

Toegevoegd
aan je wishlist

v
Bekijk wishlist

Toegevoegd
aan je wishlist

v
Bekijk wishlist

Sexy kleding en outfits van HotKiss voor Decibel Outdoor

Ook in 2015 is Hilvarenbeek weer het decor voor het spetterende Decibel Outdoor. De geweldige locatie nabij de Beekse Bergen in combinatie met een fantastische line-up staan garant voor een sensationeel feest. Zaterdag 15 augustus 2015 is Decibel Outdoor the place to be!

Natuurlijk wil jij je daar ook van je beste kant laten zien en dat lukt altijd met de sexy clubwear van HotKiss. Of je nou op zoek bent naar geweldige party dresses, clubwear lingerie, sexy hotpants of spannende mini rokjes, je slaagt altijd.

Zorg dat je erbij bent in je sexy outfit van HotKiss

Decibel Outdoor is zo’n feest dat je echt niet wilt missen. Wees er daarom op tijd bij, want de voorverkoop start al op vroeg. Een kaartje kunnen bemachtigen? Daar hoort natuurlijk de juiste outfit bij. Geen feest is compleet zonder een geweldige look! Decibel Outdoor staat garant voor een geweldige line-up, veel goede muziek en bovenal, veel gezelligheid!

Maak Decibel Outdoor tot jouw party in je HotKiss outfit!

Als je een outfit draagt die perfect bij je past, dan straal je dat ook uit. Zoek dus de mooiste clubwear outfit of de meest sexy party dress die laat zien wie jij bent en wees het stralende middelpunt! Een party wordt dan jouw party, omdat jij je geweldig zult voelen en dat is te zien. Decibel Outdoor is een fantastisch feest en jij mag er zijn in jouw nieuwe party outfit!

p

Voor 17.00 besteld?

Binnen 2 dagen in huis

#

Gratis verzending

in Nederland

k

14 dagen op zicht

Ruilen of retourneren

X

Achteraf betalen

Binnen 14 dagen