Instagram Google Plus Pinterest

Shoppingbag

Je rode outfit voor Symphonica in Rosso bestel je bij HotKiss!

Waanzinnig rood tijdens Symphonica in Rosso

Een geweldige show met dresscode red die jaarlijks terugkeert is natuurlijk Symphonica in Rosso. Dit jaar is wel zeer speciaal, want niemand minder dan Marco Borsato komt weer terug! Het succesvolle Symphonica in Rosso brengt elk jaar weer iets speciaals mee en zorgt voor een waanzinnige avond uit samen met je vriendinnen of familie. Deze editie mag je niet missen!

Vandaag is rood! Rood van HotKiss

Symphonica in Rosso heeft dit jaar een speciale dresscode, namelijk iedereen moet in rood! Ter ere van het 25-jarig jubilieum van Marco Borsato kwam deze vereiste direct van Marco zelf, zodat hij samen met iedereen in het rood, er een spectaculaire avond van kan maken.

Speciaal voor dit event heeft HotKiss een selectie met kleding voor Symphonica in Rosso samengesteld. Verschillende sexy rode jurkjes of leuke opvallende rode topjes? De meest waanzinnige rode party outfits bestel je bij HotKiss!

Rode kleding van HotKiss ook na Symphonica in Rosso

Natuurlijk is je nieuwe rode outfit ook geschikt om na Symphonica in Rosso te dragen. Een rood jurkje is heel geschikt als kerstoutfit en een rood topje kun je heel leuk combineren. Genoeg keuze uit de meest uiteenlopende rode artikelen. Beleef Symphonica in Rosso in de perfect rode outfit en blijf ook daarna waanzinnig in het rood!

Kijk voor meer informatie ook op: www.symphonicainrosso.nl

p

Voor 17.00 besteld?

Binnen 2 dagen in huis

#

Gratis verzending

in Nederland

k

14 dagen op zicht

Ruilen of retourneren

X

Achteraf betalen

Binnen 14 dagen