Instagram Google Plus Pinterest

Shoppingbag

Party update Februari 2019

Party update Februari 2019

Zoals je van ons gewend bent hierbij het overzicht van de heetste dancefeesten voor de maand februari. Dans de donkere dagen weg op een geweldige party!

Er zijn weer genoeg mogelijkheden genoeg voor een geweldige party. Dus waar je ook gaat feesten: je party dress of clubwear outfit shop je bij HotKiss! En als je voor 17:00 uur besteld, wordt jouw pakketje binnen twee dagen verzonden!


Wat je niet moet doen op Valentijnsdag

Wat je niet moet doen op Valentijnsdag

Geen tips voor Valentijnscadeaus of de beste restaurants, maar de dingen die je beter kan vermijden op Valentijnsdag!


Party update week 6

Party update week 6

Zoals je van ons gewend bent hierbij het overzicht van de heetste dancefeesten voor het komende weekend. Dans de donkere dagen weg op een geweldige party!

Er zijn weer genoeg mogelijkheden genoeg voor een geweldige party. Dus waar je ook gaat feesten: je party dress of clubwear outfit shop je bij HotKiss en ook jouw sexy Valentijnscadeau vind je hier! En als je voor 17:00 uur besteld, wordt jouw pakketje binnen twee dagen verzonden!


Hoe overleef je Valentijnsdag

Hoe overleef je Valentijnsdag

Geen zin in Valentijnsdag? Wij geven je alvast wat ideeën om deze dag toch leuk te maken, ook zonder die speciale liefde in je leven!


Party update week 5

Party update week 5

Ook deze week hebben wij van HotKiss voor jou de beste party's en events op een rijtje gezet. Bekijk nu snel de nieuwe party update en kijk waar jij het komende weekend helemaal uit je dak kan gaan!


Welke outfit met Valentijnsdag

Welke outfit met Valentijnsdag

Wat draag jij met Valentijnsdag? Welke outfit je kiest is natuurlijk helemaal afhankelijk van je plannen. Voor elke gelegenheid de juiste outfit, wij helpen je vast op weg.


Party update week 4

Party update week 4

Er staan deze week weer een aantal vette feestjes op het programma! Wat dacht je van Awakenings Eindhoven, Spectrum en 44BASS? Lees snel verder want dit is nog niet alles! 


Party update week 3

Party update week 3

Wat zijn de beste feestjes van deze week? Je vindt ze in onze nieuwe party update!


Party outfit voor Hard Bass

Party outfit voor Hard Bass nodig? Bij HotKiss shop je je sexy kleding voor Hard Bass. Gratis verzending en voor 17.00 besteld is morgen in huis! 


Party update week 2

Party update week 2

Benieuwd waar je de vetste feesten van deze week kan vinden? Je leest het in onze party update van week 2!