Instagram Google Plus Pinterest

Shoppingbag

Symphonica in Rosso 2015

Vanaf vrijdag 23 oktober start een van de meest prestigieuze muziekconcerten in Nederland, namelijk Symphonica in Rosso. Deze negende editie wordt een hele speciale, want de hoofdartiest is niemand minder dan Marco Borsato! Marco viert dit jaar zijn 25 jarig jubileum in het artiestenvak en hij wil er een waanzinnig spektakel van gaan maken. Hij vraagt iedereen om geheel in stijl te komen door rode kleren of accenten te dragen, zodat de passie er vanaf zal spatten!

Welke rode outfit kies jij uit?

Ben jij er al over uit wat voor outfit je gaat dragen naar Symphonica in Rosso? Kies je voor een sexy of elegante jurk? Of draag je liever een leuke uitdagende top of shirt in het rood? Wij hebben alvast een selectie voor je gemaakt, zodat jij niet verder hoeft te zoeken en meteen je slag kunt slaan! 

Rood mini jurkje met kanten effect
 
Rood topje met opvallende halslijn
 
Rood mini jurkje met kanten overlay

Rood mini jurkje

Met kanten effect

 

Rood topje

Met opvallende halslijn

 

Rood mini jurkje

Met kanten overlay

Kijk ook eens bij ons thema: Dresscode Red!

Nog niet kunnen slagen voor een super outfit in de collectie van Symphonica in Rosso? Maak je geen zorgen, want we hebben speciaal een extra collectie rode kleding samengesteld genaamd: Dresscode Red. Binnen dit thema zit, naast de collectie van Symphonica in Rosso, een leuke uitbreiding in rode dance setjes, party dresses, topjes en uitdagende shirts. Wacht niet langer en shop meteen, voordat het straks uitverkocht is!

Rood halterjurkje met watervalhals
 
Rode maxi dress met split aan de zijkant
 
Rood mini jurkje met kanten effect

Rood halterjurkje

Met watervalhals

 

Rode maxi dress

Met split aan de zijkant

 

Rood mini jurkje

Met kanten effect

Niks kunnen vinden?

Mocht je niet je perfecte party outfit kunnen vinden in deze collectie, laat het ons dan weten via Facebook! Of stuur ons een email naar klantenservice@hotkiss.nl en geef aan welk kledingstuk je graag terug wilt zien in onze shop. Wij zullen dan gaan kijken of we iets kunnen vinden wat binnen jouw zoekwensen valt, zodat jij alsnog slaagt voor je perfect outfit.

Deel dit artikel op Social Media