Instagram Google Plus Pinterest

Shoppingbag

Tips voor Valentijnsdag

Het is weer bijna 14 februari, dé dag om te laten zijn hoe lief, leuk of bijzonder je iemand vindt. Dat kan natuurlijk die geheime liefde zijn, waar je een anonieme kaart of een cadeautje naartoe stuurt, of misschien durf je er zelfs wel je naam onder te zetten!

Maar het is minstens zo leuk om je eigen lief verrassen op Valentijnsdag. Wij helpen je graag een beetje op weg, met de leukste sexy kleding en de meest verleidelijke lingerie voor Valentijn, maar ook met leuke tips om er een extra romantische dag van te maken.

Valentijnsdag, wat geef je cadeau?

Bloemen doen het altijd goed in de liefde, of dit nou voor een man of voor een vrouw is, een mooie rode roos wordt altijd gewaardeerd. Wil je iets originelers, ga dan op zoek naar een vergeet-me-nietje en zet die in een mooi potje. De Valentijnskaart blijft hot, wie wordt er nou niet blij van een lief berichtje in de brievenbus? Ook een romantisch etentje is een goed idee en dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Zorg voor een mooie gedekte tafel, kaarsjes aan, een verleidelijke outfit en heerlijk samen genieten. Omdat chocolade het altijd goed doet, sluit af met een chocolade dessert en vergeet de sexy lingerie niet.....

Verleidelijke Valentijn

Wil je je partner verleiden of een sexy cadeautje geven? Een babydoll of uitdagend setje met jarretels doet het altijd goed. Samen op de bank een romantische film kijken, heerlijk ontspannen met een lekker hapje en een drankje en natuurlijk die nieuwe verleidelijke outfit en jouw avond kan niet meer kapot. En speciaal voor Valentijnsdag hebben wij al onze lingerie extra afgeprijsd! Kijk snel in de speciale Valentijnsdag rubriek en verras je partner of jezelf met een speciaal setje of verleidelijk jurkje.

Deel dit artikel op Social Media