Instagram Google Plus Pinterest

Shoppingbag

Outfit inspiratie voor Freaqshow

Sta jij 31 december te feesten bij Freaqshow maar heb je nog geen idee wat je moet aantrekken? In deze blog vind je genoeg inspiratie voor de meest crazy en freaky outfit voor Freaqshow. Niets is te gek, dus leef je uit!

Dresscode Freaqshow 2016

De dresscode van Freaqshow 2016 is 'Weird, Crazy, Freaky'. Maak je maar alvast klaar voor een bizar vette avond. De meest crazy outfits worden geshowd op oudjaarsavond en daarin mag jij zeker niet ontbreken. Hoe ga jij verkleed? Als sexy luipaard, bezeten ballerina, levende pop of enge clown? Houd je vooral niet in want hoe meer freaky je outfit, des te beter!


Sexy luipaard

Een coole en sexy outfit, dat is de luipaard! Combineer de onderstaande tops met een strakke legging, pumps of sneakers.

 
 

Scary clown

Liever een enge outfit? Ga dan voor de scary clown. Trek een shirt vol gaten aan, combineer hem met een gestreept rokje en leef je uit met je make-up! Of ga voor een wit jurkje met zwarte stippen en een paar sexy kousen.

 
 

Freaky circus

Alsof je uit een freaky circus bent gestapt. Combineer een korte tutu met een corset en sexy kousen. Of kies voor een gevaarlijke spikes BH in het goud met een strakke legging eronder. Je outfit iets schattiger maken? Neem dan de bolero van kant.

 
 

Meer party items voor je Freaqshow outfit

Niet gevonden wat je zocht? In onze speciale Freaqshow categorie hebben we nog genoeg party items waar jij het meest crazy kostuum van kunt maken!

Deel dit artikel op Social Media