Instagram Google Plus Pinterest

Shoppingbag

Alleen dit weekend: Gratis enkelbandje bij elke bestelling

In het weekend van vrijdag 6 januari t/m zondag 8 januari ontvang je bij elke bestelling een gratis enkelbandje! Dat wordt shoppen!

Sexy party dress

Nu de feestdagen achter de deur zijn maken we ons gereed voor alle feesten in het nieuwe jaar. En wat is er nu beter dan bij die eerste feesten de show te stelen in een sexy party dress. Bij HotKiss heb je een ruime keuze in sexy jurkjes waar je de hele avond in los kunt gaan. Ga je voor uitdagend rood of stijlvol zwart?

Gratis verzending binnen Nederland

Naast het gratis enkelbandje profiteer je bij ons ook altijd van gratis verzending binnen Nederland op al je party items. Daarnaast kies je er zelf voor of je het pakketje door de brievenbus wilt laten bezorgen, of dat je het bij de deur aanneemt. Dit vul je eenvoudig in aan het eind van je bestelling. En als je op werkdagen voor 17.00 uur besteld, heb je je outfit de volgende dag al in huis! 

Shop till you drop

Bestel dit weekend nog jouw party dress en krijg het gratis enkelbandje bij je bestelling én profiteer van gratis verzending binnen Nederland. Redenen genoeg om een nieuwe party outfit te shoppen!

Deel dit artikel op Social Media