Instagram Google Plus Pinterest

Shoppingbag

Welke outfit met Valentijnsdag?

Wat je draagt met Valentijnsdag is natuurlijk helemaal afhankelijk van je plannen. Een chique diner vergt nou eenmaal een andere look dan een romantische avond thuis.

Toch willen we je vast een paar tips geven voor de beste look voor deze “dag van de liefde”. Dus kom onder die steen vandaan, het is al bijna zover! Scoor jouw favoriete outfit op tijd, zodat je helemaal klaar bent voor Valentijnsdag.

Een romantisch etentje

Naar dat trendy restaurant voor een romantisch etentje? Kies voor een mooie jurk of een rokje, elegante hakken en een stijlvol tasje voor al je rommeltjes. Je telefoon gaat natuurlijk uit! Niets erger dan een appende partner tegenover je terwijl je probeert een goed gesprek te voeren. Als je niet precies weet waar jouw Valentijn je mee naartoe neemt, is de “little black dress” altijd een goede keus, daarmee kan je eigenlijk niet mis.

 
Little black dress
Comfortable pull-over
 

Een dagje uit met je lief

Ga je een dagje shoppen, een heerlijke wandeling maken of gezellig een dagje uit, kies dan vooral voor een comfortabele outfit. Modieus gekleed, maar rillend van de kou of met te zere voeten om verder te lopen is niet echt aantrekkelijk. Een wandeling vraagt om draagbaar schoeisel en makkelijke kleding. Comfy, maar toch verleidelijk? Een mooie legging met een sweater of vest met daaronder een leuke top doet het altijd goed.

Avondje stappen

Heb je (nog) geen Valentijns liefde gevonden? Een avond stappen kan zomaar eindigen met een nieuwe liefde. Een verleidelijke outfit is altijd goed, zeker op Valentijnsdag. Kies voor vurig rood, de kleur van de liefde, of val extra op met glitters en pailletten. Valentijnsdag is de dag van de liefde en dat mag gevierd worden! 

Op zoek naar een spetterende outfit voor Valentijn? Gebruik kortingscode VALENTIJN voor 10% extra korting op onze toch al lage prijzen!

 
Vurig rode party dress

Deel dit artikel op Social Media