Instagram Google Plus Pinterest

Shoppingbag

Hoe overleef je Valentijnsdag?

Geen idee wat je moet doen met Valentijnsdag? Geen zin om mee te doen aan de hype of geen date om de “dag van de liefde” mee te vieren?

Valentijnsdag mag dan niet voor iedereen het ultieme moment zijn om je partner te verrassen of die geheime liefde te laten weten dat je hem of haar helemaal ziet zitten, maar dat is geen reden om jezelf maar te verstoppen en de dag ongemerkt voorbij te laten gaan.

Verras jezelf met Valentijn!

In plaats van cadeaus kopen voor iemand anders, is Valentijnsdag ook een prima dag om jezelf te verwennen. Zeg nou zelf, jij bent toch de belangrijkste persoon om van te houden? Koop een heerlijk geurtje voor jezelf, haal die lekkere doos chocolade en kijk die geweldige romantische comedy zonder dat iemand zich ermee bemoeit.

 
Cadeau voor jezelf!
Roze uitdagende party dress
 

Single Valentijn party

Geen zin om deze romantische dag alleen door te brengen? Haal je meest sexy outfit uit de kast, nodig je single vrienden en vriendinnen uit en maak er een Valentijnsdag van om nooit te vergeten. In plaats van een Valentijns cadeau neemt iedereen iets lekkers te eten of te drinken mee en vieren jullie de dag van de liefde, maar dan voor jezelf! 

Jij mag gezien worden op Valentijnsdag

Of je nou kiest voor een zwijmelfilm in je eentje op de bank of een gezellige party met vrienden, als je goed voor jezelf zorgt, moet je er natuurlijk ook goed uit zien. Je mag jezelf echt wel eens extra in de watten leggen met mooie make-up, een nagellakje of een nieuwe outfit. Speciaal voor jou hebben we dan ook een extra Valentijns korting. Gebruik kortingscode VALENTIJN en ontvang 10% extra korting op je hele bestelling.

 
Verleidelijke multi-color jurk

Deel dit artikel op Social Media