Instagram Google Plus Pinterest

Shoppingbag

Wat je niet moet doen op Valentijnsdag

Hier eens geen blog met tips voor een romantisch avond of een spannende date, maar de dingen die je maar beter kan vermijden op Valentijnsdag.

Heb je nog geen vastomlijnde plannen voor Valentijnsdag of denk dat het allemaal vanzelf wel goed komt? Lees dan even verder en kijk waar het allemaal mis kan gaan!

Geen snackbar met Valentijn
 

Uit eten met Valentijnsdag

Daar sta je dan, helemaal klaar in je meest verleidelijk outfit en klaar om heerlijk met je grote liefde uit eten te gaan. Heb je een reservering gemaakt? Uit eten met Valentijnsdag mag dan heerlijk romantisch lijken, er zijn meer mensen die er zo over denken! Zonder reservering kan je wel eens van een koude kermis thuis komen, omdat de restaurants volgeboekt zijn. Wil je niet eindigen in de snackbar op de hoek, zorg dan dat je op tijd een tafeltje voor twee reserveert.

Een lekker geurtje kopen

Wil je je geliefde verrassen met een lekker geurtje, let dan goed op. Luchtjes zijn heel persoonlijk en het verkeerde parfum kan maar zo ongebruikt op de plank blijven staan. Zeker als je iemand nog niet zo lang kent is dat een lastige keus. Kijk welk geurtje hij of zij normaal gebruikt, welk type het is en vraag advies bij de aanschaf van het parfum, zo heb je de grootste kans dat jouw liefde helemaal blij is.

 
Verkeerd parfum
Overdrijf niet!
 

Valentijnsdag overdrijven!

Te veel is nooit goed! Ook lief doen kan je overdrijven. Je Valentijn overvallen op het werk terwijl je weet dat hij dat niet kan waarderen, om de tien minuten bellen, iemand overstelpen met cadeaus, een serenade zingen in de tuin, het lijkt misschien verleidelijk, maar het kan ook het tegenovergestelde effect hebben. Denk dus goed na over je Valentijns cadeau en kies iets dat helemaal past bij de ontvanger, zodat jullie samen een heerlijke romantische dag hebben.

P.s.: Heb je nog geen outfit voor Valentijnsdag? Gebruik de kortingscode VALENTIJN bij het afrekenen en je ontvangt 10% extra Valentijns korting op je aankoop!

Deel dit artikel op Social Media